ПСИХОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ПРОВЕДЕННЯ МАСОВИХ ЗАХОДІВ НА СУЧАСНИХ СПОРТИВНИХ СПОРУДАХ - Лефтеров, В.; Сервачак, О.; Алексенцева-Тімченко, К. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Військово-спеціальні науки, 2019)
Присвячена психологічним аспектам проведення масових заходів на сучасних спортивних спорудах. На підставі аналізу сучасної практики організації та проведення європейських та світових чемпіонатів з футболу визначено психологічні особливості проведення масових спортивних заходів на сучасних мегастадіонах. Наведено результати емпіричного дослідження психологічних особливостей особистості та діяльності персоналу стадіону. Обґрунтовано необхідність створення системи психологічного забезпечення проведення масових спортивних заходів.