ПСИХОЛОГІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ, ЩО ЗУМОВЛЮЮТЬ УСПІШНІСТЬ ЇХНЬОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В ЕКСТРЕМАЛЬНИХ УМОВАХ - Паливода, О. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Військово-спеціальні науки, 2019)
Розкриваються фактори, що визначають екстремальність умов військової служби, а також психологічні характеристики військовослужбовців, які обумовлюють їх професійну придатність, ефективність виконання професійних завдань.