ДОСВІД РЕФОРМУВАННЯ СИСТЕМИ КАДРОВОГО МЕНЕДЖМЕНТУ У ЗБРОЙНИХ СИЛАХ УКРАЇНИ - Красота, І.; Тракалюк, О.; Штанько, В. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Військово-спеціальні науки, 2019)
Проаналізовано досвід реформування системи кадрового менеджменту (управління персоналу) в Збройних Силах України у період 2006–2011 роки та 2014–2018 роки. Проаналізовано та проведено порівняння двох періодів реформування системи управління персоналом Збройних Сил України під час виконання Державної програми розвитку Збройних Сил України на період 2006-2011 роки та Державної програми розвитку Збройних Сил України на період до 2020 року.