ЕКСПОРТ ЗАЛІЗОРУДНОЇ СИРОВИНИ З УКРАЇНИ - Савчук, І. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Військово-спеціальні науки, 2019)
Розкрито головні тенденції розвитку експорту залізорудної сировини з України. Показана роль і значення окремих факторів у розвитку відповідних підприємств добувної промисловості. Ключові слова: Україна, залізорудна промисловість, експорт залізної руди.