РОЗРАХУНОК КОЕФІЦІЕНТІВ ЗМІН СТАНУ МІСЦЕВОСТІ ДЛЯ АВТОМАТИЗАЦІЇ ПЛАНУВАННЯ РОБІТ ПО ОНОВЛЕННЮ ЦИФРОВИХ ТОПОГРАФІЧНИХ КАРТ - Молочко, А.; Хірх-Ялан, В. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Військово-спеціальні науки, 2019)
У статті розглянута можливість проведення автоматизації порядку оновлення аркушів цифрових карт за ступенем змін місцевості для номенклатурних аркушів цифрових карт зазначеного району при плануванні та підготовці до проведення робіт по оновленню цифрових карт місцевості на базі ГІС технологій. Ключові слова: геоінформаційне забезпечення, аналіз стану місцевості, геоінформаційні технології.