ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРЕВАГИ СУЧАСНОЇ СТУДЕНТСЬКОЇ СІМ'Ї - Посвістак, О.; Єфіменко, В. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Військово-спеціальні науки, 2019)
Визначено сутність поняття "студентська сім'я". Виділено основні чинники готовності молоді до створення сім'ї. Охарактеризовано специфічні проблеми, з якими стикаються студентські сім'ї, виокремлено основні психологічні причини конфліктів у студентських сім'ях та проаналізовані шляхи вирішення соціально-психологічних проблем сім'ї. Показано переваги студентських сімей.
Keywords: психологія сім'ї, молода сім'я, студентська сім'я, сімейний конфлікт