ОСНОВНІ НАПРЯМИ ВИКОРИСТАННЯ ПОЛІГРАФА У МІНІСТЕРСТВІ ОБОРОНИ УКРАЇНИ ТА ЗБРОЙНИХ СИЛАХ УКРАЇНИ - Малюга, В.; Гришин, С.; Малюга, В. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Військово-спеціальні науки, 2019)
У статті висвітлюються особливості використання поліграфа у Міністерстві оборони та Збройних Силах України, обґрунтовуються та аналізуються найбільш ефективні напрямки застосування процедури опитування персоналу з використанням поліграфа у Міністерстві оборони та Збройних Силах України в сучасних умовах. Ключові слова: поліграф, опитування з використанням поліграфа, персонал, кадрова безпека, Міністерство оборони України, Збройні Сили України, перевірка на поліграфі, скрінінг, службові розслідування.