ДІАГНОСТИКА ТА УСУНЕННЯ ПРИЧИН ПСИХОСОМАТИЧНИХ ЗАХВОРЮВАНЬ НА ШЛЯХУ СИСТЕМНОГО ПЕДАГОГІЧНО-БАТЬКІВСЬКОГО ПІДХОДУ - Швець, В. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Військово-спеціальні науки, 2019)
У статті розкриті головні аспекти утворення психосоматичних захворювань у поведінці людей та оптимально можливі способи їхнього усунення завдяки комплексним та злагодженим діям педагогічно-батьківського колективу. Ключові слова: ткацтвотерапія, психосоматичні захворювання, девіантна поведінка.