ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ЗАСТОСУВАННЯ ЗА ПРИЗНАЧЕННЯМ ЧАСТИН ТА ПІДРОЗДІЛІВ ТОПОГРАФІЧНОЇ СЛУЖБИ - Чорнокнижний, О. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Військово-спеціальні науки, 2019)
Проаналізовано існуючі теоретичні основи щодо поглядів на застосування (бойове застосування) частин і підрозділів топографічної служби та надані практичні рекомендації. Визначені основні форми та способи застосування частин і підрозділів топографічної служби, проаналізовано їх сутність та сформульовані пропозиції до їх більш ефективного застосування. Ключові слова: топогеодезичне забезпечення, застосування частин і підрозділів топографічної служби, форми застосування, способи застосування, оперативне командування, картографічна частина.