ПРАВОВА ТА НОРМАТИВНО-МЕТОДИЧНА БАЗА НОРМАТИВНОЇ ГРОШОВОЇ ОЦІНКИ ЗЕМЕЛЬ НАСЕЛЕНИХ ПУНКТІВ - Тітова, С.; Демченко, Д. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Військово-спеціальні науки, 2018)
На основі інформації щодо виконання нормативної грошової оцінки земель населених пунктів зроблено аналіз та структуризацію відомостей, наведених у нормативно-правовій базі, розглянуто основні документи, що регламентують виконання зазначеної оцінки.
Keywords: нормативна оцінка, грошова оцінка, населені пункти, нормативно-правова база, законодавство