ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНО-ОСОБИСТІСНОГО РІВНЯ ВИКЛАДАЧА ПСИХОЛОГІЇ - Перепелюк, Т. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Військово-спеціальні науки, 2019)
Розглянуто різні аспекти формування й розвитку професійних умінь і навичок особистості викладача психології, його індивідуальності в процесі професійної діяльності, самоосвіти та саморозвитку. Ключові слова: викладач психології, професійні здібності, уміння, навички, особистісні якості.